Tietosuojaseloste

Keitä olemme

MetComp Oy on alihankintakoneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja ja konepaja. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Analytiikan kautta kerättävä tieto

Sivujemme kävijätilastointiohjelma käyttää evästeitä. Tilastojen avulla parannamme sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa. Analytiikkatietoja ei lähetetä ulkopuolisille tahoille.

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.

Yhteydenottolomakkeiden kautta kerättävä tieto

Keräämme henkilötietoja nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on henkilön suostumus. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. Yhteydenottolomakkeen viestejä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat yhteydenottolomakkeen kautta annetut tiedot eli henkilön nimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja tarjouspyyntöön liittyvä informaatio, jotka lomakkeen lähettäjä luovuttaa itse.

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä tarvitaan. Jos yhteydenottolomakkeen kautta lähetetty viesti johtaa asiakkuuteen, tietoja säilytetään asiakkuuden keston ajan ja lain vaatiman ajan.

Kenelle jaamme ja lähetämme tietosi

Emme luovuta nettisivujemme kautta lähetettyjä tietoja yrityksemme ulkopuolisille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli lähetät viestin nettisivujemme kautta, säilytämme viestin niin kauan kuin on tarpeen. Mikäli viesti johtaa asiakkuuteen, säilytämme tarvittavat tiedot yhteistyösuhteemme säilymisen ajan ja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Poistamme tarpeettomat tiedot.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt meille viestin nettisivujen lomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tutustu alihankinta­palveluihimme tarkemmin

Kun etsit kumppania liiketoimintanne kasvattamiseen: